تاریخ:۱۴۰۴/۰۱/۱۷

بازديد مديرعامل از پروژه احداث فاز سوم کوره های پخت آهک و دولومیت

بازديد مديرعامل از پروژه احداث فاز سوم کوره های پخت آهک و دولومیت
​مهندس كلاته مديرعامل شركت، 22 اسفند سال 1403 براي دومين بار، به همراه مهندس احتشام قائم مقام ايشان از پروژه «احداث فاز سوم کوره های پخت آهک و دولومیت» بازديد و از نزديك آخرين وضعيت پيشرفت اين پروژه را با مديران و تيم پروژه مورد بررسي قرار داد.

اين پروژه يك پروژه ملي براي افزايش ظرفيت توليد آهك و دولومیت در كشور محسوب مي‌شود و تام ايران‌خودرو به عنوان پيمانكار EPC، امور مهندسي، ساخت، تامين و راه‌اندازي آن را بر عهده دارد. بر اين اساس مديريت ارشد شركت تاكيد ويژه‌اي بر تسريع و تسهيل در اجراي اين پروژه دارد تا با توجه به نياز كشور و تاكيد كارفرماي طرح بتواند هر چه سريع‌تر به توليد نهايي دست يابد.

فاز سوم کوره های پخت آهک و دولومیت شرکت فولاد سنگ مبارکه اصفهان هم اكنون 87 درصد پيشرفت اجرايي داشته است و طبق برنامه‌ريزي انجام شده قرار است در مهرماه امسال وارد مدار توليد ‌شود.

اين پروژه از آخرين تكنولوژي كوره‌هاي شفت دوقلو(PFR) بهره مي‌برد. ارتفاع هر كدام از كوره‌هاي 54 متر بوده و هر كدام روزانه 600 تن آهك و دولوميت(در مجموع 1200 تن) توليد خواهد كرد.

 از نكات قابل توجه پروژه مي‌توان به داخلي سازي تجهيزات پروژه اعم از ساخت و نصب 17 نوار نقاله به طول 1300 متر همچنين ساخت و نصب مخازن بتني و فلزي به ظرفيت هشت هزار تن اشاره كرد.

با راه اندازي اين پروژه، يكي ديگر از دستاوردهاي بزرگ شركت تام در حوزه بازارهاي غيرخودرويي رقم خواهد خورد.

(تعداد بازدید : 110)
منبع:روابط عمومي شركت تام
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفر باشید.
captcha