تاریخ:۱۳۹۷/۰۳/۲۰

بازديد معاون وزير از پروژه فولادسازي بردسير

بازديد معاون وزير از پروژه فولادسازي بردسير
ريیس هیئت عامل ایمیدرو با حضور در سایت پروژه فولاد بردسیر، خاطرنشان كرد: این طرح 100 درصد خصوصی است اما از کمترین امتیاز دولتی برای راه اندازی پروژه‌ها استفاده کرده است. دكتر مهدی کرباسیان افزود: این مجموعه سپرده‌های مردمی را در مسیری به کار گرفت که هم سودآور بود و هم در جهت اقتصاد مقاومتی و استفاده از ظرفیت ها و امکانات ملی کشور است.
رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: باید این موضوع را به عنوان شاخص ایده‌آل برای توسعه کشور در نظر گرفت و الگوی خوب برای دیگر سرمایه‌گذاران کشور باشد.
دكتر کرباسیان با بیان این که جانمایی کارخانه ها در زنجیره فولاد از اهمیت بالایی برخوردار است، ادامه داد: اگر مشکلات نقدینگی طی یکی دو سال اخیر نبود، پروژه‌ها زودتر به بهره‌برداری می‌رسید و شاید نوع عملکرد سیستم بانکی باعث تاخیر در راه‌اندازی پروژه‌ها شد.
ريیس هیات عامل ایمیدرو افزود: مسايلی همچون فشارهای سیاسی و اجتماعی که از قبل در طرح های فولادی وجود داشته موجب تغییر در ظرفیت پروژه، تاخیر در راه‌اندازی، بالا رفتن هزینه‌های زیرساخت و افزایش قیمت تمام شده می‌شود.
در برنامه بازدید از مجتمع فولاد بردسیر علی اصغر پورمند مدیرعامل هلدینگ میدکو نیز اظهار داشت: میزان تولید کنسانتره این کارخانه از زمان راه اندازی ( فاز یک سال 91 و فاز توسعه 93) تاکنون 7 میلیون و 374 هزار و 731 تن بود. میزان تولید گندله از ابتدای راه اندازی ( آبان 95) تاکنون دو میلیون و 402 هزار و 736 تن همچنین میزان تولید آهن اسفنجی از ابتدا راه‌اندازی تاکنون دو میلیون و 547 هزار و 944 تن بوده است.
مهندس اردشير طهماسبي نيز به عنوان مدير پروژه فولادسازي بردسير در تام با اظهار رضايت از مراحل انجام پروژه اظهار كرد: از خردادماه و پس از انجام عمليات فلاشينگ اوليه، عمليات فلاشينگ ثانويه و راه‌اندازي واحد ريخته‌گيري پيوسته(CCM) و بخشي از موتورها در حال انجام است و راه‌اندازي كامل اين بخش مستلزم ترخيص ساير تجهيزات، نصب آنها و برنامه‌ريزي براي راه‌اندازي خطوط است.
وي تاكيد كرد: با اين حال تام به عنوان مجري پروژه فولادسازي بردسير متعهد است كه تا پايان شهريور‌ماه واحد ريخته‌گري را راه‌اندازي كند.
لازم به ذكر است واحد CCM شامل 1500 تن تجهيز، 35هزار اينچ ـ قطر عمليات پايپينگ و 110 كيلومتر كابل‌كشي در كنار 2600 عدد ابزار است.
مجتمع احیای مستقیم و فولاد سازی بردسیر با ظرفیت سالانه یک میلیون تن آهن اسفنجی طراحی شده است که برای دست یافتن به این هدف میزان یک میلیون و 500 هزار تن گندله به عنوان مواد اولیه مورد نیاز دارد.
آهن اسفنجی تولیدی، قسمت اعظم مواد اولیه ورودی به کارخانه فولادسازی بردسیر را برای شارژ کوره های قوس الکتریکی تامین می کند.
مجتمع احیاي مستقیم و فولادسازی بردسیر وابسته به شرکت فولاد سیرجان ایرانیان (سیسکو)( یکی از شرکتهای تابعه میدکو (هلدینگ معدنی و صنعتی خاورمیانه)) است.
از مجموع ۵ پروژه تعریف شده در شرکت فولاد سیرجان ایرانیان پروژه‌های تولید آهن اسفنجی بردسیر، گندله‌سازی سیرجان، کارخانه تولید کنسانتره سنگ آهن سیرجان و توسعه کنسانتره سنگ آهن زرند افتتاح شده و تنها واحد فولادسازی بردسیر باقی مانده که در بازدید معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از این مجتمع بر پیشرفت فیزیکی ۹۴ درصدی آن تاکید شده است.
اين كارخانه در کیلومتر 20 بردسیر در ابتدای جاده نگار و همچنین مجتمع معدن و کنستانتره و گندله سازی سیرجان در کیلومتر 50 شهرستان سیرجان كرمان قرار دارد.
گفتني است، میدکو درصدد ایجاد یک کارخانه آهن اسفنجی دیگر نيز است.
(تعداد بازدید : 2453)
منبع:روابط عمومي شركت تام
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفر باشید.
captcha